Khamis, 2 September 2010

Terima Kasih Cikgu!!!!

Pada minggu akhir persekolahan bulan puasa, PPKI Sk Dewan Beta telah menerima guru ROS dari IPG Kampus IBM dan Perempuan Melayu Melaka. Mereka menjalani ROS selama 1 minggu. Mereka ialah: Nazifah Bt. Lang dan Nur Iliana Bt. Abd. Rahman (IPG kampus PMM) seta Nurul Atiqah Bt. Zakaria dan Nurul Sa'adah Bt. Mat Zain (IPG kampus IBM).
Sepanjang mereka di sini, mereka diberi peluang mengenali pelajar dan kelas serta diberi peluang menjalankan p&p secara berpasangan. Mereka juga mengikuti aktiviti luar murid iaitu Mengepos Kad Raya di Pejabat Pos Wakaf Che Yeh.
Hari terakhir mereka bersama murid membuat kueh raya serta memberi duit raya kepada murid .... Terima kasih cikgu dan selamat berjaya!!!!1 ulasan:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam